Qui som

Al teu servei i al de l’espectacle

Professionalitat

Eficàcia

Facilitat

Què fem

MICS BCN, som proveïdors d’equipament de so, il·luminació i imatge. Treballem al teu costat des del primer moment perquè tant la presentació com la realització de l’esdeveniment sigui un èxit. Sonoritzem tot tipus d’espectacles i espais, concerts de petit i gran format, esdeveniments corporatius o espectacles teatrals. I què és un concert sense una bona il·luminació? Ens agrada vestir i fer brillar el teu projecte amb el millor equipament del mercat, és per això que ens encarreguem des del disseny fins al muntatge i l’execució del show.

Constantment estem treballant per adaptar-nos a les noves necessitats i demandes dels nostres clients, per aquesta raó oferim un ampli ventall de propostes audiovisuals i noves tecnologies. Ens encarreguem de posar al teu abast tot tipus de solucions multimèdia com videoprojecció de gran i petit format en alta resolució, monitoratge, projeccions d’imatges fixes o la possibilitat d’emetre via streaming un esdeveniment. Gestionem el disseny i l’organització de tot el material audiovisual perquè en el moment de sortir a escena tot surti perfecte!

Ens agrada oferir projectes fets a mida i és per això que treballem dia a dia en el nostre taller per tal de proporcionar l’opció de construir tot tipus d’escenografia, decorats, carruatges, carrosses per a cercaviles, elements corporis, reproduccions i mobles fets a mida. Les construccions efímeres son un dels pilars forts a Mics BCN, i gràcies a la nostra trajectòria i experiència oferim un assessorament tècnic complet i detallat per a ubicar tots els projectes i esdeveniments en un entorn únic i inigualable.

I no només això, som conscients que cada client té les seves necessitats i cada cop és més important dotar qualsevol negoci de solucions audiovisuals. Ja sigui un restaurant, un gimnàs o una escola, nosaltres ens encarreguem d’instal·lar imatge, so i llum allà on calgui, sempre estudiant quines son les millor opcions tècniques professionals, adaptant-les i fent-les accessibles a l’usuari per facilitar-ne la seva posterior manipulació. Tant si necessites un equip de megafonia com un fil musical, l’instal·lació d’una pantalla o il·luminació per vestir el teu negoci, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i estudiarem al detall l’opció que més s’ajusti.

El teu projecte és el nostre projecte, i és per això que aportem tota la nostra experiència per aconseguir els millors resultats. Amb un equip humà, professional i dedicat al treball, podem dir amb il·lusió que ens encanta aquesta feina, la fem fàcil i agradable. Mics BCN és sinònim de confiança i servei de qualitat.

 

L’equip

Treballem junts en un projecte nou i emocionant: el teu!